Retur

1. Aveti dreptul deplin, în primele 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, să va răzgânditi
2. Nu trebuie să oferiti motivul returnării, deși am fi recunoscători pentru această informație - o vom folosi pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre.

PAȘI DE URMAT PENTRU RETUR:
1. Contactati-ne pe adresa de email contact office@manconstructii.ro, sau sunati-ne la 0762.208.700 și informati-ne de dorința de a returna produsul sau produsele. Acest lucru este necesar pentru a putea procesa în termen cât mai scurt returul și a vă trimite un produs înlocuitor sau pentru a vă returna banii.
2. Asigurati-va că ne transmiteti corect următoarele informații: Nume, ID Comandă sau NR Factură, Cont IBAN. În cazul în care doriti un produs înlocuitor va rugam sa menționati și produsele pentru care doriti înlocuirea.
3. Ambalați produsele pe care doriți să le returnați. Produsul trebuie pus în o cutie astfel încât nici produsul nici ambalajul să nu sufere stricăciuni! Dacă produsele alese pentru retur au fost însoțite de cadouri, trebuie returnate și acestea.
4. Trimiteți cu o firmă de curierat rapid coletul cu produsele către sediul nostru - Stradă Padurii, nr.69, Arad, Romania.
Suma rambursata catre dvs reprezinta contravaloarea produselor comandate, nu si taxele de transport.
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 30 de zile de la Retur prin transfer bancar în contul IBAN furnizat.
Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului
IMPORTANT:
După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie desfacute/folosite, și în scurt timp se vor depune banii în contul bancar furnizat de client.
NU se va returna costul transportului
Banii se returnează într-un cont bancar IBAN valid care trebuie să fie pe numele clientului. Nu se pot returna banii în colete, prin curier sau altă metodă.