Metode de plata

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele manconstructii.

In cazul in care nu doriti sa efectuati plata cu cardul ne puteti contacta si vi se va emite o factura si o veti primi pe mail, telefon,WhatsApp sau Messenger. Dupa ce primim dovada platii vom livra coletul.

In cazul in care doriti anularea tranzactiei indiferent de motiv, va rugam sa ne contactati si vom gasi impreuna metoda cea mai avantajoasa pentru solutionarea situatiei.
Mentionam ca dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.