Share

Despre noi

Noi suntem Man Constructii
Man Constructii este afacerea de succes a unei familii de tineri din Arad.
Totul a inceput in anul 2008 cand aceasta familie a deschis un depozit de material de constructii. Impreuna cu o mana de oameni harnici, ambitiosi si devotati, cu munca, perseverenta si viziune,ei au dezvoltat si au crescut treptat afacerea, ajungand in prezent sa detina 3 depozite in Arad.
Impreuna suntem mai puternici! – mai mult decat un slogan
Odata cu experienta, a crescut si cifra de afaceri. Aceasta a insemnat si marirea echipei Man Constructii.
Echipa Man Constructii este formata din oameni tineri si dinamici, dedicati si cu experienta. In prezent sunt 25 de colegi care muncesc impreuna cu scopul de a oferi clientilor servicii de calitate: in primul rand CONSILIERE DE SPECIALITATE. Consultantii nostri sunt specialisti cu ani de experienta in domeniul materialelor de constructii, nu doar vanzatori. Cu pasiune si rabdare, ei ofera toate explicatiile si detaliile necesare si dau solutii tehnice la orice problema.
Alt beneficiu pe care il oferim este TRANSPORTUL MARFII comandate direct acasa sau pe santier, in judetele Arad, Timis si Bihor, precum si posibilitatea descarcarii marfii cu macaraua.
In plus, datorita bunelor relatii cu furnizorii si producatorii, putem deja livra comenzile in tara, in functie de canitatea comandata.
Fiecare depozit Man Constructii are o gama de produse specifice. Cele 3 depozite acopera impreuna toate nevoile clientilor, fie ca e vorba de construit, reparat, renovat, termoizolat, hidroizolat, vopsit sau zugravit. Fiind foarte aproape unul de altul, depozitele Man Constructii asigura clientilor sa gasesca tot ce au nevoie in TIMP CAT MAI SCURT.
Pentru ca informatia sa ajunga cat mai usor la client, anul trecut am lansat site-ul www.manconstructii.ro. Site-ul este ’’ work in progress’’ si se imbunatateste mereu. Ne propunem ca pe viitor sa avem si un blog, unde sa putem oferi sfaturi si informatii despre produsele noastre, articole in care raspundem la intrebarile cele mai frecvente, articole tip do it yourself,etc.
GAMA DE PRODUSE ESTE FOARTE VARIATA si cuprinde in total peste 15.000 de articole de la diversi furnizori de top, pentru toate buzunarele, incepand de la gama economic si mediu pana la produse de lux sau produse destinate exclusiv profesionistilor.
Ne desfasuram activitatea bazandu-ne pe comunicare, transparenta si respect. Lucram constant la OPTIMIZAREA RELATILOR cu clientii vechi si noi, valorile noastre principiale fiind increderea, corectitudinea și flexibilitatea. Ne mandrim cu managementul eficient al relatiei cu furnizorii si producatorii concretizat in colaborari stabile si de lunga durata.
Este usor sa intrati in legatura cu noi, fie intr-unul din cele 3 depozite din Arad:
- str. Padurii nr 69
- str. Padurii nr 79
- str. Eftimie Murgu nr 84
Sau ne puteti contacta la telefoanele 0731.008.492 si 0762.208.700.
Sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ManConstructii

Impreuna suntem mai puternici!